Businesspartners

Sinds onze oprichting in het jaar 2000 hebben wij verschillende businesspartners verzameld in maar liefst 23 landen. Ben je geïnteresseerd om ook onderdeel te worden van ons internationale netwerk?

Met onze wetenschappelijk onderbouwde tools en concepten hebben we inmiddels ruim 2750 gecertificeerde opgeleid, ruim 5750 organisaties geholpen, werken wij met 13 businessscholen samen en hebben wij ruim 12500 teams begeleid. En dit doen wij niet alleen, maar samen met onze businesspartners. Hieronder lees je meer over onze procedure om businesspartner van Human Insight te worden.

Businesspartner Human Insight

Wat levert het jou op?

Zodra je lid bent geworden van de Human Insight Community bieden wij jou als businesspartner van Human Insight verschillende voordelen. Dit zijn onder andere:

 • Netwerk van beoefenaars
 • Certificatietrainingen:
 • Strategische assessments gebruiken rond de onderwerpen van:
 • Kant-en-klare services die je helpen krachtige engagements en coaching, team- en strategische sessies te creëren
 • Toegang tot praktijkgericht onderzoek en best practices
 • Wijsheid van de massa
 • Toegang tot praktijkworkshops en online webinars
 • Gebruik van Human Insight Academy en Assessment platform

Hoe word ik businesspartner?

Wij bieden een breed scala aan opties die direct kunnen aansluiten bij jouw wensen. Hoewel we een onderscheid maken tussen de partnerschappen die we aanbieden, zijn we altijd blij om contact met je op te nemen. 

Zakelijk partnerschapsproces

Voordat we een partnerschap aangaan willen we je eerst leren kennen. Zodoende starten wij met een gedegen intakeproces en nemen we de tijd om jou en je bedrijf te leren kennen als potentiële partner. 

Als er een match is, zullen we kijken naar het type partnerschap dat het beste bij jou past, het soort producten en diensten waarin jij geïnteresseerd bent en natuurlijk welke specifieke zakelijke oplossingen wij samen kunnen opzetten en ontwikkelen.

Kortom, het zakelijk partnerschapsproces bestaat uit de volgende stappen:

 1. Intakegesprek met twee Human Insight teamleden;
 2. Discussie over diensten en oplossingen van Human Insight;
 3. Dialoog over zakelijke partnerschapsopties op basis van intake, netwerk en ambitie;
 4. De ondertekening van een partnerschapsovereenkomst;
 5. Vervolg ontwikkeling en start een partnerschapsreis om een Human Insight Businesspartner te worden.

Oplossingen, tools en consulting

We begrijpen dat de mogelijk er is dat je een hele andere achtergrond hebt dan onze bestaande partners. Dit is de reden waarom wij verschillende diensten aanbieden en dit ontwikkelen met verschillende partners. 

Human Insight beschikt over een breed scala aan aanbiedingen om uit te kiezen die ons netwerk helpen bij het betrekken en ontwikkelen van hun klantenbestand en productaanbod. 

Als onze businesspartner verwachten we dat jij succesverhalen van klanten ontwikkelt, best practices creëert en jouw wijsheid deelt met ons netwerk via Human Insight Solutions.

Het succes van onze partners

Ook businesspartner worden?

Neem contact met ons op!

Een aanvraag doen om partner te worden van Human Insight is eenvoudig te regelen via het contactformulier.

Na aanvraag nemen wij contact met je op om elkaar te leren kennen.

Heb je nog vragen over het partnerschap? Stel ze gerust.

Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn ook direct te bereiken via: +31 (0)6 53611976.

Contactformulier

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Stel hier je vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op

Weten wat wij voor jou en/of je organisatie kunnen betekenen? Maak direct een afspraak of vraag een vrijblijvende offerte op. Wij staan voor je klaar!